Als internationale machinebouwer is Weuthen Engineering GmbH al 20 jaar een bekwame partner van de Europese voedingsindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in industriële beproefde systemen, koken met stoom systemen, pasteurs, spiraalvriezers en spiraal koelsystemen. Individueel aangepast aan de behoeften van klanten, en standaard apparatuur omvat onze levering.

Het bedrijf

Weuthen Engineering is gespecialiseerd in de engineering en productie van machines voor levensmiddelen. Onze belangrijkste focus is apparatuur voor het koelen, bevriezen, rijskasten, koken en pasteuriseren. Hier kunnen we terugzien op 30 jaar ervaring. Onze talrijke referenties zijn verspreid over heel Europa. 24/7 service is vanzelfsprekend voor ons.

Bedrijfsfilosofie

Wij bouwen systemen op het hoogste niveau met uitsluitend componenten van bekende leveranciers. Dit zijn onder andere bedrijven zoals SEW, Siemens, Danfoss en anderen. Dankzij onze maatschappelijke structuur kunnen we deze faciliteiten tegen een eerlijke prijs aanbieden.

Machine
Om de installatiekosten en -tijd te verminderen, worden alle systemen geleverd in het zogenaamde modulaire ontwerp. Kleine en middelgrote machines worden geleverd in een stuk en groter in 2 of 3 modules. Dit maakt het mogelijk om binnen enkele dagen te installeren zonder het productieproces te onderbreken.


 

minus18 by Weuthen Engineering GmbH
Frosten - Kühlen - Gären - Kochen